Hirdetés

tovabbtanulas.lap.hu / Szakképzések

Szakképzések

Veresegyházi oktatási Stúdió

Gyakorlatorientált informatika tanfolyamok!

Magyarországon egyedülálló, új képzések, tréningek, előadások cégeknek és magánszemélyeknek!

OKJ kereskedő tanfolyamok, képzések (Bolti eladó, Élelmiszer és vegyi áru eladó, Ruházati eladó, Kereskedő boltvezető, Ruházati kereskedő, Élelmiszer és vegyi áru kereskedő, Bolti pénztáros)

Munkavédelmi technikus képzés a VII. kerületben, kiváló oktatókkal, önálló vizsgaszervezéssel

Sämling Gazdasági Továbbképző Kft

OKJ képzések, OKJ tanfolyamok Székesfehérváron és Veszprémben

Pedagógus-továbbképzések, Közoktatási szakértés, Felnőttképzési program ill. intézmény akkreditáció, Intézményi folyamat szaktanácsadás, Kompetenciaterületi mentor szaktanácsadás

Érettségi utáni képzések

Informatika szakmák

Másoddiplomás és Tanfolyami képzések indítása Fejér (Székesfehérvár), Győr-Moson-Sopron (Győr), Tolna (Szekszárd), Bács-Kiskun (Kecskemét), Csongrád (Szeged) és Baranya (Pécs) megyékben. Másoddiplomás képzéseink: Pályázati projektmenedzsment szakirányú to

Banki Szakügyintéző, Számviteli szakügyintéző, Adóigazgatási szakügyintéző, Értékpapírpiaci szakügyintéző, Pénzügyi szakügyintéző, Költségvetés-gazdálkodási szakügyintéző, Gazdálkodási menedzserasszisztens, Informatikai statisztikus és gazdasági tervező,

OKJ-s szociális és egészségügyi szakképzések széles palettával, korszerű és magas oktatási színvonalú gyakorlóhelyekkel

Újságírás, fényképezés

Ingyenes érettségi utáni képzések Budapesten

közgazdasági, keresekedelmi, vendéglátóipari, élelmiszeripari és mezőgazdasági szakképzés

OKJ szakképzések, több nagyvárosban

Egy és két éves OKJ-s szakképzés a KOTK Külgazdasági Szakközépiskolában

OKJ és Menedzsment képzések a TÜV Rheinland Akadémián

OKJ Műköröm építő, kéz- és lábápoló tanfolyam. Tanulj a profiktól!

Fodrász és kozmetikus képzés

Soter-Line Oktatási Központ, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. 1/887-2323

Informatikai képzéseket és továbbképzéseket szervezünk és bonyolítunk le több szinten.

A Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Központ komplex oktatási és vizsgáztatási feladatokat lát el. Egységeinek tevékenysége kiterjed a felnőttképzésre, az iskolai rendszerű szakképzésre, a szakmai továbbképzésre, a nyelvoktatásra, a szakmai és idegen

képzés, szakmai tanfolyamok, tréningek - OKJ továbbképzés több szakmai területen, nagy tapasztalattal, országosan

Okj-s képzések, tanfolyamok országosan és már távoktatásban is valamint levelező oktatás.

Európai Uniós Pályázatíró Oktatási Központ

Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola

Államilag elismert OKJ szakképzés

Egyéni, céges Biztosításközvetítő tanfolyam igény szerint Budapesten és vidéken.

Munkavédelmi technikus OKJ tanfolyam

Bibarc Tünde Fitness School Szeged

Minőségirányítási szakember képzések

A Pannon Oktatási Központ Kft. OKJ-s ingatlanszakmai és hatósági képzéseket indít országosan.

Fodrász, kozmetikus, műkörömépítő, smink, masszőr képzés. ECDL tanfolyamok.

Szakács OKJ-s képzés, főzőtanfolyam, repülőjegy-értékesítő képesítés, idegenvezető, utazásügyintéző képzés a Belvárosban.

A Magyar Rajzfilm Kft. Animációsfilm-rajzoló okj-s képzést indít. 10 hónap alatt megtanulhatja az animációs szakmát. Rajzfilmrendezők oktatnak. A stúdió weboldalán megtekinthetőek a hallgatók munkái: www.magyarrajzfilm.hu/felnottoktatas.html

CLIPS Nemzetközi Fodrász iskola, fodrász oktatás, fodrász tanfolyam, fodrász képzés, menőségi oktatás.

Iskolarendszerű OKJ szakképzések

Klinikák metróállomásnál: A Szent György Média és Informatikai Szakközépiskola 1998 óta működik, érettségire épülő felsőfokú és emelt szintű szakképzést folytat a média és az informatika szakirányokon nappali és esti tagozaton. Több ezer diák kapott már n

Klinikák metróállomásnál: A Biztosítási Oktatási Intézet (közkedvelt nevén egyszerűen csak BOI), a pénzügyi képzési piacnak már tizenöt éve meghatározó szereplője, így ha minket választasz továbbtanulásodhoz, nyugodtan építhetsz arra, hogy iskolánkban kiv

OKJ-s felnőttképzések pénzügyi és egyéb szakterületeken, Budapesten több kerületben és országszerte több városban is, tapasztalt és szakképzett oktatókkal. - TB szakelőadó, - Logisztikai, - Bérszámfejtő, - Mérlegképes könyvelő, és egyéb képzések felnőtteknek, igény esetén részletfizetési lehetőséggel is.

Ha szeretnél masszőrként elhelyezkedni, esetleg önálló masszázsvállalkozást szeretnél indítani, akkor keresd fel bátran masszőrképző központjaink egyikét, és sajátítsd el a masszázs 5000 éves tudományát! Oktatóink tapasztalt gyógymasszőrök, orvosok, akiktől hallgatóink a tanfolyam időtartama alatt mindenre kiterjedő elméleti és gyakorlati képzésben részesülnek.

Iskolarendszerű és iskolarendszeren kívűli képzéseinket azoknak az érettségivel rendelkező fiataloknak ajánljuk, akik vagy még nem rendelkeznek szakképesítéssel, vagy a meglévő mellé újat szeretnének, nappali vagy esti, levelező tagozaton. Felsőfokú, vagy közép- és emelt szintű szakképzés keretében banki, biztosítási, média, ügyfélkapcsolati, jogi stb. tanulhatnak.

A Profi Otthoni Webdesigner Tanfolyam nem egy szokványos webdesigner képzés. Online tanfolyam során, a saját otthonodban sajátíthatod el a webdesign szakma csínját- bínját, miközben az oktatói segítséget sem kell nélkülöznöd. Zárt fórumon és chaten folyamatosan tarthatod a kapcsolatot webdesigner oktatóddal. A webdesigner tanfolyam után gyakorlati- és munkalehetőség várja a tehetséges hallgatókat.

A Menedzser Praxis mérlegképes könyvelői szakképzés célja,hogy pénzügyi adminisztrációs személyzet helyett a vállalkozások számára nélkülözhetetlen gazdasági kulcsembereket képezzen. Az e-learning rendszeren keresztül konzultálhatok az oktatókkal,csoporttársakkal,ráadásul a komoly jegyzetköltség egy részét is megtakaríthatom.Valamint a képzési idő fele sem megy el utazásra és tantermi oktatásra.

Olyan szociális képzést szeretne elvégezni, amivel el tud helyezkedni gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézményekben? Látogasson el a Klasszis Oktatás oldalára ahol részletesebben olvashat szociális asszisztens képzésről. A szociális asszisztens képzés befejezése után megtanulja, miképp kell megoldani a felmerülő szociális problémákat.

Tanulj a legjobbaktól! Üres ígéretek helyett dönts a tények alapján! Az Arató Fodrásziskola a kiemelkedő gyakorlati képzésre helyezi a hangsúlyt. Az általános képzést messze meghaladó, minőségi oktatásunk egyedisége abban áll, hogy a szilárd szakmai alapok elsajátítása mellett rendkívül fontosnak tartjuk, hogy fodrászaink „megtalálják saját kezüket”, azaz egyéniségük, tehetségük teret kapjon.

A felsőfokú munkavédelmi végzettség megszerzésének sokáig feltétele volt egy diploma megléte, és ezért az ezzel nem rendelkező munkavédelmi technikusok nem is tudták továbbképezni magukat. Először el kellett végezni egy főiskolát, csak azért, hogy utána lehessen szakmérnökire jelentkezni. Ez most megváltozik, felsőfokú végzettség nélkül is szerezhet felsőfokú munkavédelmi végzettséget 2 év alatt.

Szatmári Melinda Körmös Iskola - Perfect Nails OKJ Műköröm Tanfolyamok Székesfehérvár: OKJ Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam (OKJ 338150200103301); OKJ Lábápoló tanfolyam (OKJ 338150200103302). Egyéni és Kiscsoportos képzések: Technikai és Díszítő Tanfolyamok; Intenzív Okleveles Műkörömépítő és Kézápoló Tanfolyam - Külföldi Munkavállaláshoz.

Új Generációs Esküvői Fotográfus képzés a Szegedi Tudományegyetemen JGYPK-SZTTK-n. Gyakorlatorientált fél éves képzés moduláris rendszerben. Kreatív és fotóriport elméleti és gyakorlati előadások, képelemzés, vállalkozási, jogi és marketing ismeretek. Átfogó képzés az esküvői fotográfiai tudnivalók teljes spektrumára kiterjedően.

A GMN Akadémia és korábbi jogelődje a Pincér Akadémia, olyan komoly hajós múlttal rendelkező fiatalokat fog össze, akik szeretnék, ha a hajózás, a hajón való munka, a vendéglátás minél szélesebb körben lenne ismert. Szeretnénk Téged megismertetni egy rendkívül színes világgal és szeretnénk Neked használható tudást adni, hogy megkönnyítsük a beilleszkedést, munkát.

Ha a továbbtanulás helyett vagy mellett szívesen elsajátítanád a fodrász mesterség minden fortélyát, akkor Haute Couture Academy által szervezett fodrász tanfolyam Neked lett kitalálva. Nemzetközi színvonalú képzéseink során elsődleges célunk a sikeres és versenyképes fodrászok kinevelése, akik munkába állásuk után a technikai tudásuk mellett a kreativitásukat is maximálisan kamatoztathatják.

A Focus Oktatóközpont várja lelkes és tisztelt hallgatóit budapesti, klimatizált és jól felszerelt iskolájába. Az iskola az Árpád-hídtól 5 perces sétára található, a Frangepán utca 3. címen. A tanulók sok érdekes és hasznos szakma közül választhatnak kedvükre a képzési palettáról, melyek kivétel nélkül mind OKJ-s képzések.

Meghatározás:

Életünk egyik kulcskérdése, hogy érettségi után hova menjünk továbbtanulni? Menjünk egyetemre vagy inkább válasszunk egy szakmát magunknak? Persze dönthetünk amellett is, hogy külfödre megyünk tanulni. A felvételit segítő szervezetekről és segédanyagokról is tájékozódhat az oldalról.

Életünk egyik kulcskérdése, hogy érettségi után hova menjünk továbbtanulni? Menjünk egyetemre vagy inkább válasszunk egy szakmát magunknak? Persze dönthetünk amellett is, hogy külfödre megyünk tanulni. A felvételit segítő szervezetekről és segédanyagokról is tájékozódhat az oldalról.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Szakképzések
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés